Sunday, 24 January 2016

#BFF : Kawan Kolej

Assalamualaikum ... 

Bagi peluang dekat Pipie untuk cerita pasal kawan yee .. memang agak boring tapi kite nak karang untuk masa depan ...
Korang pon kena pandai pilih kawan taw ...

Kawan Kolej , kawan ni mase kite sambung belajar dulu , so kami memang still teruskan persahabatan sampailah sekarang dan selama-lamanya .. 
Kami selalu buat assignment sama-sama , selalunye kami same group .


Dalam kami bertiga ni , Akma kawen dulu and kedua kite pada tahun yang sama dan last sekali tentulah Syieqa jarak tahun yang berbeza selama 2 tahun ...

Cuma bile dah kahwin masing-masing bizi dan mengikut suami masing-masing .. 
Akma dekat Batu Pahat , Syieqa plak dekat Mersing ..
Akma dah ade dua orang anak ,
Muhammad Amirul Hakimi & Muhammad Akif Rayyan .
Kite plak nak masuk dua ,
Muhammad Firhad Irsyad & Adik Baby FI
Syieqa plak jangka bersalin March 2016 ni
Baby QNS .

Alhamdulillah macam tak sangka kami semua dah ade anak ... and anak-anak kami pon tak panggil unty , panggil Ummi , Mama & Ibu ... 
harap-harap bersahabatan ini kekal selama-lamanye ... 
I love u olls ...

Raya 2015


Raya 2015


Ramai kate kami kembar


Muhammad Amirul Hakimi ( 01.08.2014)
Muhammad Firhad Irsyad (10.08.2014)
Baby kami kembar bulan .. 

Salam Sayang ....

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter