Friday, 1 January 2016

2016

Assalamualaikum .... 


Alhamdulillah dapat merasai tahun 2016 yang makin banyak cabaran untuk terusklan kehidupan dengan ekonomi entah pape sekarang .. 
dengan pertambahan ahli keluarga yang kami tak anggap itu satu bebanan ..

Banyak suka duka kehidupan tahun lepas yang banyak mengajar kite erti kesabaran ,
mengajar erti pengorbanan dan kasih sayang ..
Ya Allah terima kasih tak terhingga kerana kurniakan
Muhammad Firhad Irsyad 
yang banyak mengajar Ummi menjadi seorang yang lemah lembut , menjadikan ummi seorang yang kuat , tabah dan cekal dalam ape jua dugaan yang Allah beri .
Alhamdulillah .... dengan kehadiran si kecil itu ..

Dalam sedih ade gembiranya kan , so kite lupekan yang sedih , kite cerita yang happy-happy jek ye ..
ikutkan nak cerita dari bulan ke bulan tapi macam tak ade ape nak cerita .
macam lupa ingatan pulak . Hahhaha .
Pada Oktober dapat berita yang di nanti-nanti iaitu Kite bakal mendapat zuriat lagi
alhamdulillah .... 
Abam Firhad nak jadi abang , doakan yang baik-baik buat kite . 
semoga kandungan kite sihat sempurna dan baik-baik sahaja ...
Cuma tahun ni ade rezeki lebih sikit so banyak travel dengan family .. 
banyak luangkan masa dengan family .. 

okeylah tu aje yang kite nak cerite .... In shaa Allah tahun 2016 banyak memberi khabar gembira .. 
dengan kehadiran C kecil dalam rahim ku ... 

Salam Sayang Tahun Baru,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter