Wednesday, 20 January 2016

#BFF : Amoi & Mastura Kahwin

Assalamualaikum ... 

Alhamdulillah my BFF mase sekolah dah selamat di nikahkan dan selamat menjadi isteri kepada sang suami masing-masing ..
cerita dah lame peram tapi saje nak cerita awal tahun 2016 .. Hahaha ... okey tak lawak ..

Amoi nikah bulan 20 March 2015 lagi ... dah taip-taip story tetibe peram jek kat draft last-last tunggu weeding Mastura sekali baru lah kite story .. hihihi ...

Alhamdulillah sekali lafaz dah selamat Amoi sah menjadi milik Aqim ..


Masa ni majlis nikah Amoi & Aqim ,
budak kecik tu opcoz lah ikut umminye ...

Keesokkannye majlis sanding , tapi c kecik tuh dengan ayahnye , ayahnye jage die tapiii time ni die demam panas pulak .. hati tak tenang , sekejap-kejap call ayahnye tanya anak .


Aqim & Hazarina (Amoi)


Mas , Dayah , Zulaikha PENGANTIN Ziqa & Pipie


Beratur ikut turutan okey , opcoz I is paling depan .







Baju Dayang : Minaz.my
Shawl Dayang : Rinasalleh Clothing 

Okey tu part Amoi , meh cerita part Mastura plak yee ..

Masura Plak nikah pada  05 December 2015 . Alhamdulillah dengan 3 kali lafaz sah menjadi isteri kepada Hasbennye (susah tol nak ingat name hasben die) ..
2 kali lafaz tu tersilap teknikal . huhu , berdebar kot ..


Macam biasa budak bertuah ni akan ikut ummi pergi majlis nikah kawan-kawan ummi ,
naseb behave kan ...


Me and Mastura


Kawan yang dapat datang mase majlis nikah .
Amoi , Pipie & Ziqa

Keesokkannye majlis sanding kedua- dua pengantin , ada 2 pasangan pengantin . Mas nikah & sanding sekali dengan kakak nye ...








Pipie , Dayah , Amoi , Ziqa & Zulaikha



Over dengan kakak pengantin ..


Gaya ntah pape ..


In lah pengantinnye ...
Baju Hijau Mastura & Baju Merah Kakak Nabilah


Dayang Pipie .

Baju & Kain Dayang : Ashannas
Shawl : Bebas

Alhamdulillah tahun ni dapat berita bahawasanya kawan kami lagi dua nak tamatkan zaman bujang ...
yeahhh jadi Dayang lagi ... Tapi yang pengantin satu tu ku time bunting , yang lagi sorang ku dah selamat abes pantang ... taniahhh korang ...

Best taw kawen !!!!!
Dalam ramai-ramai ni saye sorang je lah mak orang ...
saye doakan Hazarina & Mastura dapat merasai dan mengalami ape yang saye rasa ...
Love You BFF me ....


Salam Sayang ,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter