Tuesday, 5 January 2016

#PregySecond : Buku Pink

Assalamualaikum ... 

Alhamdulillah dah pon buat buku pink untuk Adik Baby ,
asyik tunda dari hari ke hari ,
so kandungan nak masuk 15weeks baru lah buat buku pink ni .


Buku pon dah lain sangat-sangat . makin tebal .


Muka surat pertama .


Belah dalam-dalam banyak cerita tentang senaman , pemyusuan & sebagainya .

Masa mula-mula nak buat kena marah jugak lah , tapi marah-marah manja sebab lambat buat . katenye bile dapat tahu pregy terus buat buku jangan tunggu da besar sebab nak bagi ubat-ubat untuk kite . 
dan kene tegur jugak sebab czer dan jarak anak belum 2 tahun .. tak apelah rezeki kan ,\cuma kite dalam pemantauan mereka sebab nya :

::: Berat bawah 45kg :::
::: czer :::
::: jarak anak kurang 2 tahun :::

Mase check up untuk 15weeks ni berat kite baru 40.2kg okey ...
baru terasa berat naik . hahahaha .. 
and 18 january karang kene amek darah and hari rabu pulak kena check Gigi , aishh menyusahkan jugak sebab tak leh same hari .. 

By the way tak sangka perut dah besar .. hihihi ... 

Salam Sayang ,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter