Monday, 3 October 2016

#Wedding : Yasha & Lynn

Assalamualaikum ... 

Taniah pada yang selamat di ijabkabulkan .. Bulan 9 & 10 penuh jadual mingguan kite dengan jemputan wedding dari kawan-kawan terdekat . Alhamdulillah .. semoga mahligai yang di bina berkekalan ... maaf jika tak dapat hadirkan diri mungkin terlepas pandang atau kekangan masa .

16 September haritu kazen belah suami kite selamat di ijabkabulkan dengan pilihan hati beliau . Alhamdulillah sekali lafaz jek selamat semuanya .. 

17 September - -> Majlis Berinai
ni gambar my MIL dan FIL serta SIL kite dan anak-anak buah.



Hasben jek sempat selpie , kite sebok dengan anak-anak .

18 September - - > Majlis Sanding





comel jek isteri kazen hasben kite tu , kecik molek je orangnyee .. 

2 Oktober - - > Majlis Bertandang


Masing-masing selpie dengan pasangan sendiri . haha .

Lepas tu kami pulak melaram pakai pelamin pengantin , maklumlah mase kawen dulu segan nak bergambar , lepas tu rindu nak naik pelamin :P



MRS Pipie & MR Mierul



Tak senonoh En.Hasben kan 


Bersama DJ ZZ dari Best FM .
DJ khas untuk majlis Yasha & Lynn


Dengan anak-anak teruna I is pulak .



Taniah u'olls , semoga rumahtangga ni berkekalan hingga ke akhir hayat & semoga dapat baby comel-comel and sado macam Farhaan okey ! 


Yang Ikhlas ,

1 comment :

Winnie The Pooh Glitter