Monday, 17 October 2016

#Drama : Patahnya Sebelah Sayap

Assalamualaikum ... 



Siapa tengok drama ni dekat TV 3 ? angkat key board u olls , syookk uii drama ni , tengah hot sekarang ni dekat tv 3 . tiap hari isnin - rabu pukul 10 malam .. start je cerita ni nanti kite bukak FB macam-macam orang update pasal cerita Patahnya Sebelah Sayap ni ...

So far okey la tengok Aeril Zafrel jadi hero dan Ummi Nazeera jadi heroin .. Watak Izzue Islam memang menjadi dan berjaya membuat orang benci yang teramatnye dekat die .. hihihi .. kalau pergi kerja pon tak habis-habis kiteorang bercerita dekat opis . kalau cerita tengah berlangsung memasing akan pegang phone sebab kiteorang cerita dekat wasap group pulak .. hahaha .. itulahh perempuan kan ..

Wawa Zainal pon berlakon dalam cerita ni , tapi sekejap je watak die , die jadi isteri Aeril Zafrel , tapi kena langgar dengan Izzue Islam menyebabkan kematian . manakala Ummi Nazera girlfriend Izzue Islam yang rela meringkup ke dalam penjara akibat kesalahan boyfriend die ... after 2 years dalam penjara die keluar penjara die bekerja dengan Aeril Zafril , so bermula la episod Aeiril Zafril tergoda dengan Ummi Nazera tapi di kacau oleh Izzue Islam yang takut rahsia nya terbongkar ...

Episod malam ni si Izzue Islam kena tangkap , tak sabar nak tengok ... Drama ni ade 15 Episod , sekarang dah episod ke 12 . lagi 3 episod .. memang tak sabar nak habis ...


Yang Benar,
18.10.2016

1 comment :

  1. Best weih cite ni. Sape tk tgk rugi ! Benci gile dengan izzue islam !

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter