Friday, 14 October 2016

#BabyFI : Farhaan Irfaan 4 Months

Assalamualaikum ... 


Alhamdulillah diam tak diam dah 4 bulan usia budak dobot ini ... macam abang die jugak kite belum bagi makan lagi , naseb suami kie memahami dan die jugak tekankan bahawasanya anak makan seumur 6 bulan . Thanks Hasben ... lebiuuu ..


Muhammad Farhaan Irfaan
6.5 KG
4 months 

Sabar ye dik lagi bape bulan je adik nak makan , and paling penting Ummi akan ikut kemahuan adik  if adik tak ready nak makan lagi ummi susukan adik sepenuhnya ... 

Alhamdulillah susu badan kite still ade , Alhamdulillah Allah memberi keizinan kite menyusukan die selama 4 bulan ni ... tu yang makin debab debab ..

23 October ni kite pergi check up adik and timbang bape pulak berat adik okey .. Membesar dengan sihat sayang ..

PERKEMBANGAN :

* tangan dah start gapai-gapai mainan
* pantang di agah senyum dan ketawa mengekek-ngekek.
* dah bebual
* suka melompat
* dah kenal orang


babaiiii ^_^

Ummi anak dua,

1 comment :

Winnie The Pooh Glitter