Thursday, 6 October 2016

#BabyFI : Hadiah Newborn Farhaan Irfaan

Assalamualaikum u'olls ... 

ALhamdulillah masih ade yang membaca & meninggalkan jejak meski pon kite kebizian nak pergi jenguk rumah u'olls , in shaa Allah setle segala-galanya kite akan pergi melawat kesayangan-kesayangan kite .. 

Macam abang die jugak kite ade story pasal hadiah newborn yang die dapat mase orang datang melawat , begitu jugak si adik , nak coretkan buat tatapan adik suatu hari nanti .. 

First Hadiah adik dapat


Dari Paklong Kojin
kawan baik ayah , adik belum keluar Hospital tapi uncle dah belikan adik hadiah , sampai sekarang uncle belum lagi tengok adik tapi adik dah dapat hadiah ... 


Hadiah ni pulak dari jiran sebelah rumah .


Ni pulak Dari My BFF : Cik Mas kite



Naik kerja dapat dari opismate kite .
thanks u'olls , banyak hadiahnyaa .. Alhamdulillah .


Dari my BFF Cik Ieqa 
 one set baju tidur.


Dari Cik Zue kite .
selimut baby


Dari Cik Moy kite .
beg baby , memang best sebab besar muat untuk baju abang dan adik .


Dari My BFF mama syieqa kite
baju jalan & baju tidur
sampul tu duit raya abang & adik


Ni plak dari Cikgu , mak kite ngasuh anak die ,
die belikan hadiah.tapi very the PINK .
so kite hadiah ke orang lain , bukan tak sudi tapi anak kite tu muke dah la macam gegirl kang konpius ..


Farhaan Irfaan say TQ semua ...

Bukan hadiah je , duit sumbangan pon ramai yang hulur .. TQ sangat-sangat ^_^ . maaf jika ade yang memberi tapi tak letak pi atau lupa nama . maaf yeee  ^_^

Ummi yang chomel,

2 comments :

  1. Hr tu mek mntk awk emel mek sbb mek nk hntr ni jugak --' klau ad klapangan nnt emel mek ye ayunieramli@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. pipie dah email mek dah alamat :) . thanks a lot mek !

      Delete

Winnie The Pooh Glitter