Wednesday, 5 October 2016

#BreastFeedingJourney:Plastik Storage Autumnz 5oz menarik

Assalamualaikum u'olls ... 

itu hari kite ad update kat blog pasal plastik storage autumnz yang baru , dah pon kite beli warna biru .. tetibe nampak pulak warne pepel and 5oz punye so tangan ni pon mula lah gatal nak membeli . haaa sudah !

So tangan ni pon bukak la Lazada , and terjumpa tengah jual murah-murah , ape lagi terus proceed oder :P .

5pcs RM 51.60 postage RM5.30
= RM 56.90

Oder Jumaat , hari Rabu baru sampai .. maklumlah cuti Awal Muharam ..


Dah sampai terus bukak nak tengok macamana besar die .. 


Comel jek die punya plastik , maklumlah 5oz punye susu jek kan ..
so ape lagi terus guna .. and hasilnye .. 
.
.
.
v


comel jek , warna pepel , so sesuai ape-ape jantina kan .. 
susu yang kite masukkan ni 2oz . so tak lah membazir ruang peti ais .



Ummi Hebat,

2 comments :

Winnie The Pooh Glitter