Tuesday, 2 May 2017

#Travel: Melaka_Cek In Hallmark Crown Hotel


Assalamualaikum ... 

Hari tu kite stay Melaka kite cek in dekat hotel ni ,
kite plan pergi melaka kan last minute , so dalam kereta and perjalanan tu baru lah kite booking ... 
harga satu malam masa tu RM 130 , but ade deposit RM 20 masa kite bayar dekat hotel tu nanti .. 

Kite pulak pergi mintak bilik privacy , so die bagi bilik hujuuuung sekali ... hahahaha ... padan dengan muka . hahaha .. 


sumber gambar google , ni hotel nya .

Mase sampai hasben kate macam hospital sultanah aminah JB . hahahaha ... 


pemandangan dari bilik kiteorang . bilik kite dapat tingkat 5


meja solek yang berteraburr


TV , biaselaa mane nak dapat hotel yang ade astro :P


ni katil double single 
sampai je hasben terus tarik rapatkan , silap kite salah booking . hahaha
boleh cancle tapi tak pelaa beza bape puluh jek so guna jek laa 


hasben tidur , adik tidur , abang je layan u tube .

ni mase lepas bekpes


almari baju , bawah tu ade mini bar ..


toilet die sangat best , cuma tingkap terbukak , malam-malam nak mandi ade takut sikit . hahaha


port Farhaan mandi :P


ni die mini bar , kite tak guna pon :P




muka ade senyum sebab ade jalan-jalan :P .

Alhamdulillah puas hati , anak-anak pon tidur malam dengan lena tak de ganguan ape-ape . Alhamdulillah syukur ... 

sesiapa nak cari hotel dekat melaka boleh la booking hotel ni .. memang best , sarapan pagi pon sedap-sedap belaka :P



ikhlas ,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter