Thursday, 13 April 2017

SkinCare Pilihan : Mary Kay Timewise

Assalamualaikum .. 

Alhamdulillah WishList 2017 yang satu ni terlaksana akhirnya ... Teringin nak beli set Timewise Mary Kay dapat jugak hasil bodek tok laki :P
Terima kasih tok laki , walaupon memula bebel jugak beli produk mahal-mahal , tapi nak cantik untuk awak jugakk .. tapi tak semua duit die , :P



Alhamdulillah selamat sudah tiba ..


Ni hasil keluar dari kotak atas tuu ...


Free gift kalau beli barang Mary Kay


Moisturizer die sangat best , lembut di kulit muka .
day solution siang pon same tak melekit bila pakai .

 

Selalunya kite akan basuh muka , lepas tu pakai softener pink tu and pakai moisturizer yang lagi satu tu ..


Bile malam pakai moisturizer dulu lepas tu pakai night solution malam die 


CC Cream kite amek yang very light 
Bile pakai tak bercapuk dan sangat selesa dekat muka , die merawat dari sinaran uv


nigth solution malam die best gile !! Tak melekit macam krim krim malam yang lain .. 
bile pakai rase macam tak pakai pon . so tak merimaskan muka kite 


Siang pergi kerja kite akan pakai day solution siang , cc cream & foundation
dah siap tacap spary muka dengan spary MK
cc cream very light
foundation ivory 5


Yang ni bulan ni baru beli , 
Spary after make up & Foundation MK .

tengok testimoni hasil die memang menarik tertarik kau memang kebaboomm !! Harap-harap setia dengan Mary kay sampailahh bebile :P . so kite nak cuba mane tahu okey kann dan yang pasti selamatkan kulit wajah kite ^_^


Muka sebelum pakai MK , tunggu sebulan kite testimoni I ^_^



Set Timewise untuk 4 New RM568
Moisture Renewing Softener (wane pink) prelove RM50 harga asal RM99
CC Cream prelove RM 50 harga asal RM79
Spary after Make up New RM79
Foundation MATE New RM 79

Dalam proses nak beli berus MK , Concealer , Undereye Corrector & Lip scrub MK . hihihihi


berus die ni mengidam betul lahhh ..


yang ni plak untuk bibir i yang sensitip ni haaa :)

Doakan dapat memiliki ^_^


Insan paling happy,

3 comments :

  1. Bestnyaaa dapat shopping Marykay!!!

    ReplyDelete
  2. Wahhh. Seronok. Paling penting selamat dekat kulit kan, :)

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter