Wednesday, 12 April 2017

#Deco : Penghadang antara dapur & ruang tamu

Assalamualaikum ... 

Lama betul entry ni dalam Draf , baru ade mase nak publishkan .. 


Kebanyakkan rumah sekarang dapur dan ruang tamu mereka tiada penghadang , tetibe kite mencari penghadang antara dua sudut ni . macam menarik jugak bile google gambar-gambar ni menarik minat untuk try buat macam gambar dalam google ...



Penghadang ni aritu ade nampak dekat Lazada dalam harga RM 20+ gitu ,
jenis plastik macam tu . tapi okey la lawa jugak ...


Penghadang ni biasa kite tengok sebab rumah mertuakite dulu pakai ni ,
untuk pemisah antara ruang makan dan ruang tamu .


ini lawaa sangat tapi kalau rumah sendiri boleh la buat kann ?


Ini pon samaaa cantik giloks !!
Rumah sendiri boleh la buat macam ni .. 
ini kite amek dekat blogger blog tutup sekejap

..

Harap berangan lahh dulu sementara nak tunggu rumah sendiri tu bile entah akan dapat :P

Tak lame je lagi akan pindah ^_^


yang ikhlas ,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter