Wednesday, 3 May 2017

WishList : Holiday ^_^

Assalamualaikum ... 


Sebenarnya wishlist ni berlaku pada tahun lepas , tapi tak tercapai-capai nak menjejaki nya ... Alhamdulillah tahun ni baru merancang , harap-harap jadi lah yee .. 

Holiday dalam malaysia jugak . tempat ni pon penah pergi tapi nak datang lagi sebab rasa seronok datang sini :)

Alhamdulillah masa booking Air Asia tu tengah offer , so dapat la grab harga berpatutan ...


4 beranak dapat harga RM 426.50
tapi kite salah isi part beg tu , kite amek mase pergi , mase balik tak amek .. damm !


kereta sewa pon dah siap booking :) , hotel pon dah siap booking .. 

In Shaa Allah cuti lama sikit dekat sana , 5 hari dekat sana , 4 hari dekat rumah kemas ape yang patut . hahaha :P

Kite Fly bulan Julai , dah lama rasenye tak berjalan jauh . so kaki ni gatai nak jalan jauh sikit sambil bawak anak-anak .. Lagipon pest time laki bini anak-anak nak naik kapal terbang . agak kejakunan di situ :P , kiteorang rancang lepas raya , dan bukan cuti sekolah sebab kalau cuti sekolah macam tak best nak berjalan , harga pon semuanya mahal-mahal nanti .. 


Ummi anak Dua, 

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter