Sunday, 21 May 2017

#Rumah : Bandar Tenggara Selamat Tinggal ^_^

Assalamualaikum ... 

Alhamdulillah kite dah pon selamat berpindah . Rumah Bandar Tenggara mil & fil akan balik bile hari weekend atau cuti panjang .. Terima Kasih Mak Abah bagi kiteorang duduk rumah tu selama 9 bulan selepas perkahwinan kiteorang .. 

Rumah tu kiteorang duduk masa lepas kahwin , so memang ulang alik 
Bandar Tenggara,Kulai - JB (tempat kerja kite) - Gelang Patah (tempat kerja hasben)
Gelang Patah - JB - Bandar Tenggara, Kulai
sehari minyak kereta RM50 kene tuang :(

After nak dekat beranakkan Firhad Irsyad (anak sulung) kite pon tumpang duduk dengan Ma kite , memang mulanya Firhad tu nak hantar Taska @ pengasuh area Bandar Tenggara , tapi bile selamat lahirkan Firhad Ma kite kate die nak jaga and die suruh kiteorang duduk dengan die . So decide dengan hasben hasben pon kate okey sebab kami ni takut bab orang lain nak jaga anak kami , so bile keluarga sendiri rase tak lah takut sangat .. 

Dan lepas duduk dengan ma abah kite , rumah Bandar Tenggara kami balik bile ade kelapangan jek , Mil & Fil balik pon hari weekend .



Just bagi gambar dapur jek .. hahaa :P

Diam tak diam hampir 3 tahun duduk dengan ma abah kite so sekarang kite pon pindah dari rumah ma abah kite :) , mulakan kehidupan baru dengan suami & anak-anak .. 

Alhamdulillah kami mula berdikari sendiri 

Ummi Anak Dua ,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter