Sunday, 21 May 2017

Deco : Ruang Dobi

Assalamualaikum ... 

Perlu ke ruang dobi ? Bagi rumah sempit sangat sampai tak de ruang tak perlu lah kan , tapi nampak dari sumber google ni ruang dobi die memang menarik minat kite betul nak ade 1 ruang khas untuk cuci baju . simple pon tak pe ..


Dapat simple macam ni pon okey , 1 rak untuk letak sabun , softener , alat-alat mendobi 
mesin basuh & bakul kotor .


Lepas tu terjumpa dekat lazada ade jual macam ni , so menarik jugak ni , boleh beli :P


ataupon guna benda alah macam ni ... kan , simple jek :P 

kalau tak de ruang sangat baru lah buat para @ rak atas mesin basuh tu untuk letak segala jenis mak nenek mendobi ... 

tapi kalau dapat bilik dobi macam ginih 
.
.
.
.
.
.
agak-agak tiap hari basuh baju ke camno ??? 



Cantiknyaa ... kemas sangat :)

.
.
.
.
sekian angan-angan mak jenin ku :P , berangan tak salahkan ??? 



Yang berangan selalu,

1 comment :

Winnie The Pooh Glitter