Sunday, 4 September 2016

#Online: Shoping Online ^_^

Assalamualaikum ... 

Sejak dah start kerja ni banyak betul mengoder di hujung jari nih !! Hahaha ... Lagi-lagi dah beranak dua ni banyak benda beli online ... 

Sampai orang yang terima parcel dah naik hafal dah nama sape je yang banyak .. haha .. bayangkan baru start kerja dah ade parcel . Haha .. Lepas tuh berduyun-duyun parcel sampai .. belum yang customer punya barang lagi .. Maklumlahh kite kan meniaga online jugak . kite buat bisnes kecik-keciklan jek .. kite jual Emas & JSD ..

Ni antara barang yang sempat di snap ^_^


Power Bank 20000mAh
RM 75.00
kite beli dekat Lazada 


Breast Shell
RM 20.00 
kite beli prelove item dekat FB


V-Cool Silicone Breast
RM35.00
Beli dekat Lazada 


Baju & Botol Susu Firhad Irsyad
RM 118.00
 Botol Avent 2pcs RM 59.00
T-Shirt 3 Helai (RM13x3) RM 39.00
1 Set T-shirt & Seluar RM 20.00

kite beli dekat onlinebabywear
share dengan bebudak opis ^_^


Pampers Firhad
2 pack RM 76.90 Free 1 pack
Kite beli dekat Lazada

pampers tu aje alamat rumah kite bagi , maklumlah kalau pampers hantar dengan kotak besar so takkan nak bawak ke opis kang kene sound pulak kang .. Hihihi ... 

Kite memang suke sopink online sebab semuanye hujung jari , ade jugak keburukannya misalnye macam tak berkenan barang yang di beli .. setakat ni Alhamdulillah masih berkenan ... Powerbank tu kite beli untuk pump susu , avent shell & silicone tu pulak untuk menangkung lebihan susu ... 

itu aje yang nak coret-coret kan ... 
terima kasih sudi membaca cerita hemak anak dua ini .. 



Yang Ikhlas,

1 comment :

  1. mek pun same :) suka shopping online. sampai barang cam dapat hadiah. buat tak sedar duit dlm bank dah susut. hihi

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter