Sunday, 4 September 2016

#BreastFeedingJourney: Plastik Storage Autumnz yang baru

Assalamualaikum ... 

Emak-emak yang menyusukan anak and buat stok untuk anak mesti dah tahu kan pasal plastik storage jenama Autumnz yang baru ni kan ??? Ade dua kaler Pink & Blue ..

rupanya plastik yang menarik menghasilkan susu yang banyak . Hahaha . mungkin sebab teruja tengok corak die yang lawa-lawa kan ???


Padahal kite kan da beli autumnz yang lama 2 kotak , lepastuh jenama Milk Planet , tapi beli lagi yang baru nih .. sebab corak lawa . tengok sekali pump dapat bape oz tuh !
seronok sangat .


Yang Milk Planet ni ade 2 kotak pon belum bukak lagi . sesi menghabiskan plastik autumnz yang lama .

Bab corak kite berkenan corak jenama AppleTree ni , tapi bile tengok review #bfmembers ramai kate susah nak katup balik .. kalau tak tutup bebetul boleh keluar balik susunya .. So cancle jenama ini .


Masa Firhad dulu kite pakai jenama Fiffy , memang bagus jugak jenama ni nipis jek , tapiii tapiii senang bocor pulak . tu yang bahaya tuh ... 


Ni yang kaler Pink , comel kan ?? Hemak anak lelaki , so kene lah wane blue giteww ... 
kite beli dekat Lazada , 5 kotak RM54.40 ..
Ape lagii pi terjah !!


Yang Ikhlas,

1 comment :

  1. mek beli botol je autumz ni. kalau pump terus masuk btol. kalau anak nk susu, panaskan je then ambik je tdung btol avents tu, muat so tak yah curah2 dah :)

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter