Thursday, 22 September 2016

#Baby : Dapat Anak Sepupu Baru

Assalamualaikum ... 

Pada 01. August Yang lepas I is dapat anak sepupu yang baruuu ... seronok sangat dapat baby baru kan .. macam best jek (walau hakikat anak ku baru bape bulan) :P

Akak sedara Hasben kite dapat baby boy , bersalin melalui pembedahan .
jalan tak bukak dan baby pon dah berak ..
Hazim kene stay hospital lama sebab masa kak Yah bersalin die ade kencing manis yang siap insulin lagi ..
so anak die kena tahan wad .



Muhammad Amir Hazim 
#BabyHazim
3.5 KG
Taniahhh kak Yah dan suami yang bertahun-tahun menantikan kehadiran cahayamata .

Dan masa orang sibuk beraya AidilAdha akak sepupu Hasben kite pon selamat bersalin kan baby girl ..
yeahhh ... baby girl pulak , sebab yang lain semuanye bersalin baby boy .. akak sedara hasben kite ni pon bersalin melalui pembedahan jugak sebab jalan tak bukak-bukak , last 5CM sahaja .. ape-ape cara bersalin pon tak kisah kan , janji semuanya baik-baik dan sihat-sihat belaka .


Nur Jannah
#BabyMakAji
3 KG

Taniahhh Erin dan suami yang lama jugak menantikan cahayamata .

Ummi Yang chomel,

1 comment :

Winnie The Pooh Glitter