Monday, 19 September 2016

#BabyFI: Farhaan Irfaan 3 Bulan (90Days)

Assalamualaikum ... 

Macam sekejap je rasa , sekarang masa tu macam berlalu dengan pantas tanpa di sedari agaknya kan .. tak sangka Farhaan Irfaan dah 3 bulan , perkembangan die macam baby-baby yang lain ..

>Dah pandai bebual sendiri
>Kaki dah tegap , bile dirikan dah kuat sangat kononnya
>Kepala pon dah kuat , suka angkat-angkat
>Kaki suke menendang-nendang
>Dah mula kenal Ummi die , bau ummi die die tahu sangat-sangat
>Tangan dah pandai bye-bye Ummi g work
>Suke tersenyum
>Suat menyusu
>Tidur malam still lena lagi ^_^





Kulit die je kekadang berubah-ubah , kejap putih kejap gelap . muke still ngikut muka ayah , kena buat baru ni bagi acuan Ummi pulak . hahaha .

Happy 3 months anak ummi ^_^ , kejap je awak membesar , ummi rindu awak baru lahir .. 

Ummi Yang Comel,
19 september 2016

2 comments :

  1. hihi. anak mek 3 bulan kejap je. skang dah 9 bulan :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum pp. Heheheh kejapnya. Umar tinggal lagi 1 hari nak masuk 6 bulan dah. Makan time. Yeahhhh. Ehh lagi 10 hari boleh honeymoon dah pp ekekekeke

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter