Saturday, 31 October 2015

Caliph Berkesan Untuk Anak .

Assalamualaikum ....

Hari tu kite ade masalah tentang anak tak mahu makan, sebarang makanan pon tak mahu makan and sentuh . asal bagi je nanti die muntah. Naluri seorang ibu mestilah sedih melihat anak tak nak makan ape-ape and 100% susu shj. kalau susu badan tak ape ni susu formula so memang risau sampailah kite update dekat Fb tentang masalah anak teruna kite ni .

Macam-macam suruh kite buat sampai ade yang suruh masak macam-macam untuk tahu ape makanan yang die suka. Tapi tak berjaya.

Sampailah Akak Ipar kite suruh try makan Caliph . and kite pon beli satu untuk Firhad, Alhamdulillah .... Die selera makan . lagipon banyak kegunaan yang elok untuk tumbesaran anak-anak .


Soalan Lazim Caliph Sunnah Supplement for Kids.

1. Apakah Jus Caliph?

Jus Caliph ialah jus makanan tambahan kanak kanak yang tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.

2. Apakah kandungan yang terdapat di dalam Jus Caliph?
Jus Caliph mengandungi 'GRED TERBAIK' :

*
 Kurma
*
 Kismis
*
 Madu
*
 Delima
*
 Buah Tin
*
 Aprikot
*
 Omega 3
*
 Omega 6

3, Kenapa saya harus memilih Jus Caliph untuk anak saya?

Anda perlu memilih Jus Caliph kerana :

** Kesemua kandungan di dalam Jus Caliph -Sunnah Supplement For Kids merupakan sumber yg tinggi dengan Serat, Vitamins, Minerals dan nutriens yang lain.

** Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan Sunnah yang sangat digalakkan diamalkan oleh semua umat Islam termasuk kanak kanak.

** Setiap bahan yang terkandung dalam Jus Caliph memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasulllah S.A.W melalui hadis-hadis dan ayat-ayat suci Al-Quran.

** Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..

4. Adakah Jus Caliph mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia?

YA.Jus Caliph- Sunnah Supplement For Kids tidak mendapat pengiktirafan sebagai 'PRODUK TIDAK PERLU BERDAFTAR' kerana ianya hanyalah makanan tambahan(food supplement) berasaskan buah buahan Gred Terbaik.

5. Produk ini sesuai untuk siapa?

Jus Caliph di formulasikan khas kepada kanak kanak seawal 1 tahun dan keatas. Kalau orang dewasa pon boleh.

6. Berapa harga Jus Caliph dan bagaimana mendapat

Harga Asal Rm80sm/Rm85ss (tak termasuk postage)

dengan pipie Rm65sm/Rm70ss (tak termasuk postage) nak oder boleh Whatsapp pipie 0177046210 atau email ke Nurhafifi@puteripacific.com


No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter