Thursday, 8 October 2015

Vincci Sales Semua RM15

Assalamualaikum semua ...



Dengar tak kecoh baru-baru ni yang Vincci buat sales RM15 ??

pehh mestilah wahai gadis-gadis rupawan ni alert kan pasal sales ni,


Sales ni patutnye diadakan 3 hari tapi emmandangkan isu hangat 
yang luar biasa tu terpaksa di batalkan pada 3 & 4 oktober tu .


Jangan cakaplah macam-macam isu yang keluar, u olls pon mesti baca kan
betapa hebatnye sales die samai panjat memanjat tebok.



kite pulak mase ni kirim orang, kire die PersonalShopper untuk kasut ni,
tapi budaknye baik tak amek upah pon lahaiii ...





Cantik tak kasut mak jemah ???

tapi ....
tapi ....
tapi ...

budak tuh salah amek saiz, die baginye kite saiz 6 kite pakai saiz 5

takpelahhhh shukur ade jugak yang belikan .. 

Total RM 25.00 

postage RM10.00

Salam Sayang,

4 comments :

  1. cantik header blog pipie :) tak sempat nak terjah sales vincci ni, penuh padat manusia :) kak ana singgah petang ke sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq datang menyinggah .. kalau pp memang tak sangup lah nak redah lautan manusia macam tuh kak , ngeh ngeh ngeh.

      Delete
  2. baik nya personal shopper tu tak ambik upah pun...

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter