Monday, 26 October 2015

Hadiah Anniversary 2 years.

Assalamualaikum ... 
korang sihat ?? mudah-mudahan sihat walafiat.

Terlebih dahulu pipie nak bagitahu hadiah yang di tunjukkan ni bukan niat mahu menunjuk atau ape-ape. Hanya untuk simpanan masa hadapan. kot-kotlah suatu hari nanti Pipie lupe ingtan bolehlah pipie bace story hasben yang romantik bangat ini .

Hadiah ni Pipie memang tak tahu menahu, memang suprise habeslah kan. Tetibe hasben letak hadiah ni dekat atas meja solek . woow terkejut . Hadiah untk hasben kali ni macam tak de . hahaha . just Coklet and ballon tu jek .


Thanks Hasben , Cantik sangat-sangat.


Sebelum tareh 20.10.15 hasben dah bagi ni seutas
katenye advance , tapi tak sangka ade lagi & LAGI (ontheway)
nanti hadiah no3 sampai kite bagitahu sebab tu kite pilih sendiri.



Kite hanye mampu bagi ni je ...
Sorry hasben :)

Salam Sayang ,

4 comments :

  1. its your blog...xkisah la orang nak ckp pape pun...cerite utk kenangan kite je kan..sok2 bukak blog teringat balik kenangan itu..hihi..neways happy anniversary...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul yunk .. thanks yunk bagi kate-kate positif. Thanks atas ucapan.

      Delete
  2. happy anniversary sis :) bestnya hadiah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear .... dapat hadiah ape-ape pon memang seronok kan ?? hihi

      Delete

Winnie The Pooh Glitter