Monday, 5 June 2017

#Review : Lips Scrub & Lip Balm Mary Kay

Assalamualaikum ... 


Kite kan ade masalah dengan bibir , sape kenal kite die tahu la masalah bibir kite sangat kronik dan kritikal . Hahaha . lepas tu kite pulak jenis suka kopek-kopek (kupas/tanggalkan) kulit bibir tu . Jenuh ai orang menasihat dan kite beli macam-macam produk untuk bibir . majerin ? dah pakai still same . madu ? pon same malah makin teruk . lip bam natural ? pon same makin teruk .



Akhirnya di temukan dengan Lips scrub Mary Kay & Lip bam die ni , so I is teruja yang teramat . maka I is pon oder .. dan akhirnya sampai .. 


Hari-hari dok sental dengan scrub .tak jemu . scrub die best terasa manis-manis gituw .. tak sampai seminggu kite pakai lepas tu hasben excident so uruskan hasben dah lupa pasal bibir .. BC kite asyik tanya je . and barulah kite perasaan yelaa bibir kite dah okey tak macam duluu



ade sikit tang bawah tu jek . lepas tu 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v


Alahmdulillah ... suka sangat-sangat . Dah boleh pakai lipstik . Raya ni dah cun ! haha , kalau tak muka je lawa tang bibir  hancus . huhuhuhuhuhu .. 




So pada sesiapa yang ade masalah macam kite try la beli mana tahu serasi . alhamdulillah produk Mary Kay memuaskan hati kite . Kulit muka kite pon okey . Liang Pori dah tertutup , muka nampak segar dan awet muda selalu sebab die pon anti kedutan :) . Harga memang kebabom tapi puah hati sangat ...

Ikhlas share,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter