Monday, 12 June 2017

Mary Kay : Gel Mask TW & Mineral Powder Foundation MK

Assalamualaikum ...

Today kite nak share tentang kulit muka kite telah sekian lama pakai Mary Kay ni . Alhamdulillah kite puas hati dengan produk muka Mary Kay ni ... 


Ni muka dah okey dengan produk muka Mary Kay , ramai jugak tegur muka kite dah okey cuma tang whitehead tu je belum sepenuhnya , tu kena tunggu kite pakai Gel Mask ni haa .. 

Gaji bulan 5 ape lagi shopping barang Mary Kay sikit lagi .. Kite beli Gel Mask & Powder Foundation dan jugak standby foundation 2 ketui kot-kot la habes time takde duit . haa kau .. haha . kali ni pakai duit sendiri jek , en somi banyak komitmen nak uruskan takleh nak mintak-mintak sangat :P 



1 Gel Mask (yang panjang tu)
2 Foundation 
1 Powder Foundation


( sebahagian barang Mary Kay dekat almari solek )


Muka setelah pakai Mary Kay 2 bulan lebih .
Alhamdulillah ... 

Nanti kite share bile dah pakai Gel Mask k , nak buang segala jenis mak nenek white head ni duluu , nak cantik sebelum raya :P


Pengguna Mary Kay,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter