Tuesday, 13 June 2017

#Deco : Tempat Letak Tudung

Assalamualaikum ...

Kalini kite nak share tempat letak tudung , perempuan ni banyak tudung kan (yang pakai tudung) so kekadang mati kutu nak simpan tudung macamana . So ni hasil kite google kite dapat satu idea yang menarik sangat-sangat ...

See , kite beli rak kasut ni dekat Lazada dengan harga RM 16.90 .. Dalam masa 1 hari zupppp sampai dekat office kite (pakai alamat office)

Dan malam tu hasben pon pasang , hasil pasang


Tinggi die same dengan tinggi kite 145CM 

depan belakang boleh guna .
ade 10 batang x dua + 20 batang


Bahagian depan .
Satu batang tu kite dapatkan 4 helai tudung 
if korang nak jimat & banyak tudung boleh lipat lagi kecik macam bahagian bawah tu shawl kite lipat kecik sikit .


Bahagian belakang .
Tudung yang bercorak-corak .
bawah tu shawl bercorak

Kalau ikutkan banyak tudung kite , tapi mase pindah banyak tinggalkan dekat rumah ma . bagi adik-adik pakai :P so ini yang ade dekat rumah kite . belum letak shawl & tudung raya lagi nih ^_^ .. So sape mati idea nak kemas tudung macamana and ade ruang lebih boleh la ikut cara ni ... Thanks a lot yang bagi idea dekat kite tuh :)


Ikhlas ,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter