Monday, 12 June 2017

#Raya : LeeyanaRahman.com & BellaAmmara

Assalamualaikum ...

Nampak tak tajuk tuh ?? Hahaha kite tergoda dengan design brand dedua nih .. Minaz pon minat jugak tapi tahun ni tak amek Minaz untuk raya , macam tahun lepas beli lepas tu tak muat . sadis ! Jual balik and then beli baju biasa je kesudahannya ..


Baju Raya tahun lepas yang tak muat tuh haa . Hahaha .. Masa tengah raya tahun lepas tengah berpantang so tang teks tu memang up la so ketat tang tuu ... Naseb ade buyer nak baju nih .. So I is letgo sajork ...

untuk tahun ni kite berkenan dua baju ni tapi tak jadi beli brand Minaz :P



Kite memang minat design peplum gini , so memang mencari peplum saje lah . But tahun ni nak ade kebaya 1 , sebab dah 3 4 tahun kononnye nak kebaya tapi pakainya lain :P ...

So back to topik kite berkenan dengan baju Bella Ammara & LeeyanaRahman.co ... Terjebak beli sebab meletop-letop sangat design die ...


Kite Terbeli yang ni :) , belum sampai lagi .. nebes nih 
_Bella Ammara_


Yang ni pon cun , but tak beli pon tengah aim jek nih .
_Bella Ammara_


Terbeli yang ni , Dah sampai tapi nanti baru story
_LeeyanaRahman.co_


TERbeli jugak , hahaha . tunggu yang ni sampai baru update next 
_LeeyanaRahman.co_


Kite mencari baju kebaya macam ni , jenis kebaya moden . kite kan pendek so tak lawa kalau pakai kebaya labuh gitu ... Misi mencari kebaya untuk raya ke 10 di teruskan . hahaha ...


Salam Ramadhan,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter