Monday, 17 July 2017

#Raya : selamat Hari Raya 2017

Assalamualaikum ...

Memandangkan raya dah habes maka marilah kite bercerita hal raya .. hihihihi ...

Tahun ni kite beraya belah suami di Gelang Patah Johor . Persiapan Raya sebelum puasa memang dah start beli sikit-sikit kecuali baju kurung kite , baju melayu suami & anak-anak untuk first raya .. Yang selainnye dah beli awal-awal .

Selang seminggu nak raya baru kiteorang beli baju raya untuk first raya tu , konon-konon nak thema Royal Blue sekali saiz anak-anak takde , so tukar la kaler Grey untuk first raya .


.. masih beraya berempat lagi untuk tahun ini ..

muka en.somi baru lepas nangis sebab lepas bersalam raya :P


.. dengan family mertua ..




anak menantu Sarimah ^_^

menantu lagi sorang tak de ..

anak -anak sarimah & osman tapi terselit menantu sorang tu :P




First Raya : Baju Leeyana Rahman


Si dobot yang happy memanjang :)



abang dengan Dinasor die 


on the way balik kampung hasben belah abah dekat Paloh , Kluang


Abah Mama & Adik-adik beraya di kampung .

Sampai rumah dalam pukul 2.40 pagi . masing-masing terbongkang kepenatan beraya ..


nanti kite share raya kedua , ketiga , keempat & sebulan raya terus . haha



No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter