Thursday, 9 April 2015

penuh sarang labah-labah

Assalamualaikum ... 


Ya Allah banyaknye sarang labah-labah ...... lame gile tak update perkembangan anak ... Last update mase Muhammad Firhad Irsyad 3 bulan .. lama sungguh .... Hari ni Muhammad Firhad genap 8 bulan sudah . Alhamdulillah mase 3 hari nak 8 bulan die baru lah pandai mengesot . lambat jugak kan , tapi tak pelah syukur die di beri kesihatan yang baik . Jom kite story pasal anak bujang saye ni .


4 Bulan

mase ni berat die dah 5kg , still fully breastfeeding . Alhamdulillah rezeki anak untuk menyusu badan . dah start meniarap je . golek-golek macam biasa .

5 BULAN

berat dah cecah 6kg , tiap-tiap bulan 1kg naik . alhamdulillah .... lagi sebulan dah boleh makan yeahhhh .... same shj tetap x pandai mengesot ..

6 BULAN 

time ni die kene enjet yang 6bulan punya . x menangis langsung ketawe adelah , ini anak murah dengan senyuman sangat . berat die dah cecah 7kg . makin naik makin naik ... genap je umur die 6bulan 2hari die dah makan puree apple untuk cubaan pertama .. hahahaha . sangat gelojoh okey .

7 BULAN

Alhamdulillah makin die besar makin banyak akal yang die dapat . seronok sangat dengan kehidupan terkini ... berat die mase ni 8kg sudah . makan banyak-banyak sampai ummi x larat nak dukung ye sayang .... 

8 BULAN 

sekarang! berat cecah 9kg !!!! mati la makk oiii sayang nak dukung kamu ....







LOVE,
Pipie Azaty

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter