Saturday, 11 April 2015

Dapat anak buah-buahan baru

Assalamualaikum ....


Yeahhh biras ku telah selamat melahirkan khalifah kecil di muka bumi ini dengan Normal .. Alhamdulillah .... seronoknye bau baby newborn ... Walaupon cerita ini sudah basi pada 4bulan yang lepas tapi ku nak jugak update ,,, hahahaha ... teruknye perangai kau pipie oiii ... 


Khalifah kecil ini di beri nama Muhammad Al-Fateh . Biras ku bersalin sorang setahun seronok jek rasenye dah dapat sepasang tapi die kate kalau boleh tak nak dah sebab die mengandung susah , dalam pantang pon susah so die dah tak mahu lagi buat mase sekarang kot ...


Berat : 3kg
lahir : petang

Mase first dukung die dah macam kekok plak sebab firhad dah besar so die kecik lagi macam kekok .. hihihihi .. Bile baringkan Firhad sebelah die mesti firhad pelik sebab ade budak kecik kaku jek tidur sebelah die ... 



nampak tak besar sangat ini budak .... ni sebelum biras ku balik selangor . esoknye die fly ke selangor berpantang di rumah mak die pulak ....

Love,
Pipie Azaty

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter