Friday, 10 April 2015

#BabyFI: Hipopo Baby Spa untuk Firhad Irsyad

Assalamualaikum semua ... 

Mase Muhammad Firhad 5 Bulan dah rancang dengan ayah die nak bawak die pergi mandi manda , so nak pergi pantai memang tak lah sebab pantai kan macam panas , so nak bawak g tempat air terjun pon x sure sebab macam sejuk plak . Last-last kami bawak pergi Tesco Tebrau dekat HipopoBabySpa tu ... 


Kami amek 1jam , 30Minit mandi dan 30Minit urut . mase pergi sini salah timing palk , pergi time die nak tidur so mase mandi tu die ade sikit meragam la ... ade la dalam 5minit awal dah naik sebab die dah menjerit-jerit nangis nak keluar dari air tu . hahahaha .


Sesi merengangkan otot-otot kaki sebelum berenang-renang



Die suke main air dekat situ . 


Itu lah die mase mood okey , datang badmood die haruu ummi and ayah .. hahahah ... lepas jek mandi ade sesi mengurut plak . so kene tambah rm5 untuk minyak-minyak die ,


kaki die tu nak je ummi gigit-gigit .

So pada sesiapa nak bawak anak-anak ke sini boleh lah terjah Tesco Tebrau yang berhampiran Jusco Tebrau dekat Johor Bahru ye . harga die sebelum GST 30minit urut RM43 . 30minit mandi RM43 . minyak urut RM5 . so total dalam RM91.00 . Service memang tiptop sebab dieorang pandai handle baby-baby kat sini . Lepas jek urut and keluar dari tempat ni terus Firhad tidur .. sedap sangat la tu kene urut . So boleh la ye bawak anak anak puan semua ..

Love,
Pipie Azaty

2 comments :

  1. Firhad nanges sumbat puting. Kalau amani camnelah agaknya.. Cam ummi nak masuk skali dlm pool tu.hihi

    ReplyDelete
  2. Firhad nanges sumbat puting. Kalau amani camnelah agaknya.. Cam ummi nak masuk skali dlm pool tu.hihi

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter