Wednesday, 28 January 2015

#Trobek: Anniversary Yang ke 1 Tahun

Assalamualaikum .....

Kisah anniversary ini sebenarnye bertarikh 20.10.2014 yang lepas .. memandangkan diri ini yang makin malas nak berblog sampai lupe nak update untuk ingatan diri sendiri dan anak-anak nanti . Hahaha , Annoying sungguh Ummi kamu Firhad .

20.10.2014 bersamaan dengan hari Isnin , memandangkan pipie baru jek naik kerja and minggu tu minggu nak siapkan gaji so bermakna pipie tak dapat la nak apply cuti . pipie pon kerja macam biasa dan hasben pn keja . masing-masing da wish annibesary so rasenye macam tak sambut pape lah kan . tapi dalam diam-diam pipie ade tempah kek dengan kawan pipie . sesaje jek tempah . buat cukup syarat jek . tapi kami punya peel ape-ape sambutan mesti nak ade kek . baru lengkap sambutan tu .. mehmehmeh .

Konon-konon kiteorang nak buat suprise untuk masing-masing . rupenye masing-masing beli kek . lahh palk . padan dengan muke masing-masing . hahahaha . Hasben pipie memang jenis romantik tapi die tak tunjuk . Die melalui macam-macam gini baru nampak die romantik sangat ..


kek pipie untuk hasben


kek hasben untuk pipie

Dua-Dua kek memang sedap . so kiteorang makan lah due-due kek . memandangkan duduk dengan mama so kek ni lesap sekelip mata . hahaha . semoga hubungan kami ni berkekalan hingga ke akhir hayat , dan dapat ramai-ramai anak ... ramai ??? erkkkk ... and semoga Muhammad Hammiruul menjadi seorang suami yang soleh yang membimbing kami ke syurga . dan pipie menjadi isteri yang terbaik buat awak mierul .

tak sangka dalam masa setahun ni dah di kurniakan sorang zuriat . cepat masa berlalu . tuptup dah jadi mak orang . 

Salam Sayang,
Pipie Azaty

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter