Tuesday, 27 January 2015

pipie kembali !!!

Assalamualaikum ......



Maaf kepada yang menanti-nantikan entry pipie , maaf sangat-sangat . sejak-sejak ade anak ni memang payah sangat nak menaip entry . kebanyakkannya gambar-gambar and perkembangan Firhad Irsyad dekat Facebook and IG , mungkin itu paling senang nak update . Alhamdulillah Firhad dah semakin membesar , semakin bijak , semakin senang untuk di jaga . untuk tambah adik ???? Ehem-ehem !!!! 

Lama kan pipie menyepi . hahaha . Firhad pon dah 5 bulan lebih . sekarang apa yang Firhad Pandai ?? of course Firhad dah pandai meniarap , di agah , ketawa kuat-kuat , pandai main . pandai panggil "mbekmbek" dah macam kambing dah ummi dengar nak oii .

Meniarap

Since dari 4bulan lagi die dah pandai meniarap , tapi tak pandai nak baring balik , so bile die penat die akan menjerit mintak tolong orang terbalikkan die balik . sekarang dah tak lagi , die dah pandai baring sendiri . tapi maju kedepan belum lagi . Alhamdulillah setiap perkembangan anak pipie nampak sendiri depan mata pipie . So tak dengar dari mulut my mom jek.

Ketawa

Part yang paling Pipie suke sangat , die pantang di agah mesti senyum jek . Alhamdulillah anakanda kami murah dengan senyuman , pade sesiapepon die akan senyum . walaupon orang tu tak berbual dengan die tapi die nampak mulut orang tu gerak-gerak so die ingat orang tengah agah die . hihihihi . ketawa pon dah makin kuat . amboiiii .. kekadang orang taknak main dengan die bukan main lagi die panggil-panggil orang ajak bergurau , sabar je la nak oi ..


bagi gambar lama

gambar terbaru Firhad Irsyad dekat hanset , malas nak transfer . tunggu waktu pipie free betui-betui baru pipie update panjang berjela .... Doakan Firhad Irsyad jadi anak yang soleh , cerdik dan tak membebankan ummi and ayahnya ...

Salam sayang,
Pipie Azati

2 comments :

  1. Good boy firhad. Hehehe..insya allah besar jd anak soleh.

    ReplyDelete
  2. aamiin .... mudah-mudahan ...... lepas ni nak jage adik Dhia Amani plak .. hihihi

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter