Sunday, 3 August 2014

#Baby Stuff : 100% Barang BabyFI da siap !!

Assalamualaikum semua darling-darling ... 


Memandangkan dah tak lame jek lagi nak meletops ... barang baby da 100% siap .. Yeahhhh sukenye kite .... so baby bile nak keluar ?? hihihi .. Alhamdulillah dalam sikit-sikit beli tak nampak hasilnye keluar banyak , event kalau di tambah-tambah maunye cecah beribu habis untuk anak sulung ni kan .... semuenye kite beli sendiri , cuma barut baby jek kite ade 6keping yang kite beli yang selebihnye kite pinjam akak ipar kite punye .. 

Alhamdulillah kawan-kawan kite yang dekat-dekat due dengan kite dah pon selamat bersalin . cuma kite ni lah yang menghitung hari dok pangkah kelendar bile lah baby nak keluar kan sayang ??? seronok agaknye dok dalam perut ummi kan ??? dok dalam perut ummi x bahaya sangat , tapi ummi pulak yang risau and tak sabar nak jumpe awak .. 

  
Haaa.. ni untuk berpantang jek . belum masuk yang dekat rumah sendiri yang tak bawak tu ... hihihi .. Alhamdulillah rezeki BabyFI sentiase ade ... So sekarang tengah menuggu bile la anak Ayah n Ummi ni nak keluar ... tak sabar sangat nak tengok rupe die macam Ayah atau Ummi ... hihihi ... 

SALAM,
Pipie Azaty. 

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter