background

Friday, 12 January 2018

Review : Make Up Beg Travel

Assalamualaikum ... 

Haritu kan besday Cik Pipie , Cik Pipie dapat hadiah dari mentor cik pipie beg make up travel kan . So haritu dah try masukkan barang dalam beg make up tu and puas hati sebab banyak barang boleh masuk dalam tu .. Yeahhh sukaa. sukaa. sukaa.


Ini beg nya . sebenarnya beg nih kan boleh buat beg lunch taw :) . Tapi entah kenapa kepala otak ni buat beg make up . hahaha . My mentor pon kate die hadiahkan sebab comel n unik and die tahu kite suka barang comel-comel , so die hadiahkan kite .. mahal jugak harganya .


Bahagian atas kite letak brush , mascara , lipastick , eye shadow , eyeliner , contour , brow pencil , brow gel , and benda kecik-kecik yang senang nak cari if masukkan dalam beg ni . 


bahagian bawah kebanyakan skincare kite , serum , night & day solution , cc cream , liquid foundation , powder foundation , mineral powder , soothing eye gel , sun protector spf , eye make up remover , softener ,serum make up drX , finishing spary , mintak wangi . kebanyakkan barang semua dari mary kay . yup ! kite jual and kite fully pakai produk die . dari skincare , make up & body semuanya dari Mary kay :)

memang suka beg ni , sedang molek jek and banyak barang boleh bawak masuk . so terima kasih pada my mentor walaupon beg lunch tapi buat beg make up . hahahahahahaha :P ...

Love,

2 comments :

Winnie The Pooh Glitter