background

Thursday, 14 December 2017

Shopping : Aksesori Make Up by Daiso

Assalamualaikum ... 

Hari tu try cari storage make-up dekat Lazada but macam mahal so kite pon tangguh la nak beli , sekali tu pergi Daiso sekali nampak storage make-up dekat situ harga pon murah berbanding Lazada kann so ape lagii kite angkut lah ..


1. Tempat letak kapas muka @ cotton bud
2. Storage Brush
3. Storage Lipstick
4. Cotton Buds Pink
5. Kapas muka @ mata

Harganya RM 5.90 setiap satu .


Ini awal-awal lagi kite dah beli . Cuma tambah lagi satu untuk letak brush


Storage Lipstick ni kite beli On9 dekat Shopee Harga RM 8.90 setiap 1 .

Kalau masuk Daiso memang banyak habes duit sebab semua benda nak beli . Hahaha . Hari tuh kite tertinggal beli tempat basuh brush , kite ingat kite amek sekali dah balik rumah barulah ingat belum amek rupenyaa . Hahaha . padan dengan muka .

Love,

1 comment :

Winnie The Pooh Glitter