Wednesday, 19 March 2014

Trowback Majlis Pertunangan

Assalamualaikum ...

salam semue ... majlis pertunangan kite ni da lame berlalu
sebab tu taip TROWBACK . hihihihi .. 


okey lah kite sambung cerite k , kite mula kenal gan c Pencuri Hati ni
mase time belajar dulu , kenal time semester 3 tu pon hujungII semeter 3 ,
kite kenal bukan sebab same Kolej ya ! 
kami kenal melalui kawan kami . 
kawan kite kat Kolej tu adelah kawan baik die .
tujuan nak ajak berjalan tapi terjatuh hati plak .
kire Cinte Pandang Pertame la . HAHAHA

Setahun lebih kenal , kawan .. kenal keluarga masingII
Alahamdulillah pada 22.01.2012
diikatkan tali pertunangan selame 2 tahun dengan Pencuri Hati ini
majlis pertunangan yang sangat simple tapi di hadiri dengan banyak tetamu.
Alhamdulllah ramai yang datang mendoakan kami ...

jom layan gambar 


ini lah bakal mak mertue kite
*tapi sekarang da mak mertue*


ni plak kawanII kolej n clasmate kite yang rapat..
mase ni dorang sume lom tunang & kawen tapi sekarang da kawen
*tinggal baju itam tu jek cooming soon*
 

ini lah Pencuri Hati saye .
 

 ini plak Classmate time skola ...

n yang ini adelah jantung hati kite ! my mom ..
orang yang banyak menolong semase majlis .
Thanks Ma . Angah sayang Ma.

okey hanya 5 keping gambar sahaja ..
mase majlis ni Abah kite xde Abah mase tu sakit teruk 
so Abah kene tahan kat hospital
bile da selesai majlis ni baru lah kite reramai pergi hospital jenguk Abah
To My Dad , Angah sayang Abah ..
terime kasih d atas semuanye walaupon Abah xde time majlis



okey ni lah rombongan dari pihak lelaki 
 

dan ini pulak sedareII belah Abah kite ^_^



sekian , salam sayang :)

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter