Wednesday, 19 March 2014

♥First coret coret ♥

Assalamualaikum ...


salam sayang semue .. sebenarnye kite dulu penah ade Blog tapi entah macamana Blog tu boleh delete sendiri ... memamg menangis jugak lah sebab blog tu dah macamII benda di kongsi n da banyak followers .. hikhikhik .. n sekarang tergerak hati buat blog balik di atas permintaan En.Hasben ... die yang suruh buat Blog balik n kongsi segaleIInye kat sini ,.. untuk permulaan Blog ni jek la kite story .. lepas ni kite story trowbackII punye k :) .. k jom kenal2 gan kite ye ....

♥Nurhafifi Azati Binti Aziz , anak ke dua dari 4 orang adik beradik berumur 23 tahun dan diahirkan di kelantan cuma di besarkan di Johor kerana Abah bekerja di Kota Singa , sudah berkahwin dan bakal mnjadi seorang Ummie kepada seorang anak hasil hubungan suami yang HALAL

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter