background

Monday, 3 December 2018

Firhad Irsyad dah Tadika

Assalamualaikum ..

Terasa sungguh cepat masa berlalu , sedar tak sedar anak sulung kite dah 5 tahun tahun depan , dah kena sekolah . Pantasnya masa berlalu .. 

Kite dengan suami decide nak hantar tadika biasa jek , tapi more pada keislaman jugak , so kite survey-survey berkenan Tadika Al Baghdadi Playtime Centre ( APC ) dekat dengan rumah ma kite , so bermula lah pujuk memujuk Firhad untuk tinggalkan botol susu & pooh kesayangan die tuu .. 


Open day die haritu kite terlepas pandang , naseb baik tanya beberapa hari tu masih ade kekosongan untuk tadika 5 tahun .. Alhamdulillah rezeki abang Firhad Irsyad .

Anak yang nak masuk sekolah ummi & ayah die yang neves sangat niiii

Love,

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter