background

Thursday, 16 November 2017

ShoppingOn9 : Jubah Glitter Bella Ammara

Assalamualaikum ...


Dah lama mencari satu jubah berwarna hitam dan tidak payah iron ... Tapi tak jumpa yang berkenan di hati ... 

Kite kan ade join 1 group Personal Shopper Bella Ammara , shawl Publika & Leeyanarhaman so PS kite ade muat naikkan 1 pic yang menarik minat kite ..



So dah TERBEKENAN .. haha , begitu sajelah kite kan asyiklah terbekenan , sampai penuh dah almari baju kite . tak cukup dengan gantung , lipat bawah gantung pon dah penuh . belah bawah pon dah penuh tak cukup ruang dah . Sampai suami perli nak tambah almari tak ? Tak pon beli yang jenis besar terus . Huh menganjing !! Tapi betul jugak kate die . hahaha , memang dah penuh . ade tu tumpang almari die :)

Berbalik pada cerita asal , baju ni kena Pre-oder .maka kite submit oder dari bulan July . PS kite minat depo jek dulu , tapi kite terus bagi Full payment . Takut la jugak bile dah kena bayar full nanti kite yilek duit :P 

Tunggulah berbulan lamanya ... Yelaa Preoder kann ... 
.
.
.
.
v

Tuptup akhir bulan September dengar khabar dari PS dah nak keluar dah keluaran jubah glitter , tapi PS dapat dulu sebelum die ade dekat butik . Maka jualan terhangat adelah jubah berwarna hitam ini .. memang sold out . nebes taw kite mase tu , takut tak dapat .. asyiklah follow up dengan PS tanya . Hahaha . naseb PS tak block no kite .. 

Maka 03.10.2017 dapatlah di tangan kite .. Yeahh , baju sangat kebabomm meletop pompompom ... kite puas hati sangat-sangat . Harga jubah ni RM150 . Rugi pulak beli sehelai , sebab kain die sangat-sangat selesa yang teramatnya . Kain tak panas . Maklumlah kite malas nak gosok . Jubah ni pon kite belum pakai lagi . hahaha , I is jenis kemetot maka kena lah otter jubah ini .. 

Di sebabkan ramai permintaan Jubah Glitter warna hitam ni  owner Bella Ammara restok warna ini untuk kepuasan customer nya ... 



Akan di pakai pada Majlis ESRS Mary Kay nanti :) Tak sabar esok ^_^ . Esok kite akan hadiri kelas ESRS Mary Kay .. 

Beauty Consultant Mary Kay ,

017-7046210
MK_Johor Bahru

3 comments :

  1. tapi glitter dia macam tak timbul sangat

    ReplyDelete
  2. Cantiknya jubah tu.. Kalau preorder memang kena sabar.. hehehe

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter