Friday, 6 October 2017

ShoppingOn9 : OnlineBabyWear.com

Assalamualaikum ...

Tetibe nak shopping barang anak , hahaha , maka marilah kite bershopping di onlinebabywear , dah lama tak shopping baju anak dekat sini . selalunya kat sini beli botol avent anak-anak and teats dorang sebab kat sini murah botol avents and teats die ..


Baju belang & Baju grey white tu beli sehelai jek ,
sebabnya Firhad punya dah ade macam tu coraknya , maka beli untuk adik pulak .

3 corak lagi tu beli dua pasang untuk abang dan adik .
sepatutnya kite beli sehelai lagi baju corak macam abang dah ade , tapi dapat email yang baju tu dah sold out . 3pcs tu bib untuk adik and sebelah die tu tempat macam selak pintu2 tu ..

Baju abang 4 pasang : RM 13x4 = RM 52
Baju Adik 4 pasang : RM 13x4 = RM 52
Bib Adik 3 pasang : RM 4.50x3 = RM 13.50
penyendal 2pcs : RM 7x2 = RM 14
Postage : RM 12

Total : RM 143.50



Ini emailnya , so kite respond and then die terus transfer dengan sepantas kilat . 
Service die sangat bagus sebab sepantas kilat .. 

Oder hari Sabtu 30.09.2017 , isnin hold sebab tunggu kite reply email , selasa die pos and jumaat 06.10.2017 dah dapat barangnya ..



Ini baju abang tapi saiz 18 bulan , 
kali ni kite beli umur 3tahun untuk abang , adik amek abang punya :P


Yang ni abang umur 2 tahun , so amek saiz adik 18 bulan ... 
cuma baju gitar tu jelaa x ade ..

Baju die kain memang okey sangat-sangat . Lepas tu corak-corak tu die jahit taw so memang bukan corak tampal atau corak plastik tuu ... Harga setiap baju RM 13 . Berbaloi kann ??? T-shirt memang kualiti okey sangat-sangat macam brand Miki Baby tu jugak ..... 

Mehhh la shopping .. hahahahahaha :P


Love,

2 comments :

  1. Menariklah.. Nanti nak try gi usha website nie..

    ReplyDelete
  2. waaa. murah tu weei. yg penting kualiti sangat okei

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter